Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 14. joulukuuta 2021

Pohjoista extremeä!

Piia Rantala-Korhonen valittiin juuri Oulun kulttuurisäätiön säätiön toimitusjohtajaksi vetämään Oulu2026 - The European Capital of Culture 2026 valmistelua ja toteutusta, yhdessä Samu Forsblomin kanssa. He yhdessä oman tiiminsä ja Asuntomessujen projektitoimiston henkilöstön kanssa kantavat harteillaan yhtä aikaa raskasta mutta piristävää taakkaa.

Asuntomessut ja Oulu2026 hanke ovat juuri niitä projekteja, joita tarvitsemme imagomme muuttamiseksi houkuttelevaksi, hulluksi ja kiinnostavaksi.

Piristävä ja innostava osuus tulee uuden kehittämisestä. Mitään vastaavaa ei näillä leveysasteilla ole tehty ja se yksin tekee jo hankkeista ainutlaatuisia. Pohjoista extremeä on nyt mahdollista tuoda villisti ja ylpeästi esille. Ei niin hullua ideaa, ettei sitä voisi nyt ihan luvan kanssa viedä eteenpäin.

Raskas ja vastuullinen osuus laskeutuu molempien tiimien harteille siitä, että ne molemmat ovat niin sanotusti omissa käsissä. Rajat tehdä hienoa ja ainutlaatuista pohjoisesti erilaista on omissa käsissä ja oman mielikuvituksen rajoissa. Onnea ja voimia molempien hankkeiden tiimeille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Väylähankkeet ovat pohjoisen elinehto (Kaleva 14.5.2022)

Väylävirasto julkaisi 26.1 2022 investointiohjelmansa. Se on laadittu vuosille 2022-2029. Ohjelma on osa valtakunnallisen liikennejärjestelm...